Ons Team

Stichting SympopnaOns team

Casper Nusselder
Voorzitter

Casper Nusselder (1961) heeft in uiteenlopende functies ruime ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg, o.a. als verpleegkundige en leidinggevende. Momenteel is hij – naast zijn bestuursfunctie bij Sympopna – actief als trainer op het gebied van communicatie, agressiebeheersing, persoonlijke effectiviteit en andere onderwerpen waarbij intermenselijke contacten centraal staan. Daarnaast voert hij projecten uit binnen gezondheidszorginstellingen, onderwijs en overheidsorganisaties in binnen- en buitenland.

Prof. dr. Berno van Meijel
Bestuurslid

Berno van Meijel (1960) is verpleegkundige en sociaal wetenschapper. Hij werkte als verpleegkundige in diverse settings van de gezondheidszorg. Verder was hij werkzaam als stafmedewerker bij het UMC-Utrecht, docent bij de Hogeschool van Amsterdam en onderzoeker bij het Trimbos-instituut. Na zijn promotie in 2003 werd hij aangesteld als lector GGZ-verpleegkunde bij de Hogeschool Inholland. Per 1 oktober is hij naast zijn functie als lector tevens als bijzonder hoogleraar GGZ-verpleegkunde werkzaam bij de Hogeschool Inholland, het VU Medisch Centrum en de Parnassia Groep.
Zie verder www.ggzverpleegkunde.nl

Felice Snel
Congrescoördinator

Sinds januari 2013 assisteert Felice Snel Stichting Sympopna. Als congrescoördinator is Felice het aanspreekpunt voor sprekers en samenwerkende partners. Naast diverse secretariële werkzaamheden is zij tevens verantwoordelijk voor de centrale praktische organisatie. Het terrein van de GGZ is haar niet onbekend; ze heeft jarenlange ervaring als directiesecretaresse binnen een grote GGZ instelling en haar bedrijf “Felice Snel, Management- en projectassistentie” richt zich voornamelijk op de ondersteuning van vrijgevestigde professionals in de zorg.
Zie ook www.felicesnel.nl

Lodewijk van Rijn
Organisatie

Lodewijk van Rijn (1985) is na zijn studie commerciële economie (2012) gestart met zijn bedrijf Lodewijk van Rijn Consultancy.
In 2008 is hij gestart binnen Sympopna als sprekers assistent, waarna zijn werkzaamheden steeds verder zijn uitgebreid. Op dit moment ondersteunt hij Sympopna op de volgende gebieden: planning, coördinatie met de sprekers assistenten en IT ondersteuning.

Naast de werkzaamheden voor Sympopna houdt Lodewijk zich bezig met het organiseren van congressen en cursussen voor ZorgC en met interactie met het publiek op congressen middels Sendsteps.

Rob van den Boezem
ICT

Rob van den Boezem (1961) is jarenlang actief geweest binnen diverse ICT afdelingen bij grote banken als ABNAMRO en RBS. De laatste jaren heeft hij gewerkt voor Amerikaanse ICT bedrijven Hewlett Packard en EDS. Hij is nu eigenaar van buro ' XSOnline digitale vormgeving ', gespecialiseerd in digitale vormgeving & ontwerp websites en mailings. Hierdoor werd het mogelijk meer creatief binnen de ICT bezig te zijn .
Rob van den Boezem is verantwoordelijk binnen Stichting Sympopna voor bouw en onderhoud van de website, mailings en online inschrijvingen voor door Stichting Sympopna georganiseerde congressen.
Zie ook www.xsonline.nl

Schrijf u in voor onze mailingen blijf op de hoogte van de nieuwste congressen