ONS TEAM

team-portait-casper.jpg
CASPER NUSSELDER
Voorzitter

Casper Nusselder (1961) heeft in uiteenlopende functies ruime ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg, o.a. als verpleegkundige en leidinggevende.

 

Momenteel is hij – naast zijn bestuursfunctie bij Sympopna – actief als trainer op het gebied van communicatie, agressiebeheersing, persoonlijke effectiviteit en andere onderwerpen waarbij intermenselijke contacten centraal staan.

Daarnaast voert hij projecten uit binnen gezondheidszorginstellingen, onderwijs en overheidsorganisaties in binnen- en buitenland.

team-portait-felice-2.jpg
FELICE SNEL
Congrescoördinator

Sinds januari 2013 assisteert Felice Snel Stichting Sympopna. Als congrescoördinator is Felice het aanspreekpunt voor sprekers en samenwerkende partners. Naast diverse secretariële werkzaamheden is zij tevens verantwoordelijk voor de centrale praktische organisatie. Het terrein van de GGZ is haar niet onbekend; ze heeft jarenlange ervaring als directiesecretaresse binnen een grote GGZ instelling en haar bedrijf “Felice Snel, Management- en projectassistentie” richt zich voornamelijk op de ondersteuning van vrijgevestigde professionals in de zorg. 
 

Zie ook www.felicesnel.nl

team-portait-lodewijk.jpg
LODEWIJK VAN RIJN
Organisatie

Lodewijk van Rijn (1985) is na zijn studie commerciële economie (2012) gestart met zijn bedrijf Lodewijk van Rijn Consultancy. In 2008 is hij gestart binnen Sympopna als sprekers assistent, waarna zijn werkzaamheden steeds verder zijn uitgebreid. Op dit moment ondersteunt hij Sympopna op de volgende gebieden: planning, coördinatie met de sprekers assistenten en IT ondersteuning.

Naast de werkzaamheden voor Sympopna houdt Lodewijk zich bezig met het organiseren van congressen en cursussen voor 
ZorgC en met interactie met het publiek op congressen middels Sendsteps