Home

introductie

bestuur

symposium agenda

folders / inschrijfkaart

Email

           
Stichting Sympopna bestuur

Bestuursleden Foto
Casper Nusselder
Voorzitter


Casper Nusselder (1961) heeft in uiteenlopende functies ruime ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg, o.a. als verpleegkundige en leidinggevende. Momenteel is hij – naast zijn bestuursfunctie bij Sympopna – actief als trainer op het gebied van communicatie, agressiebeheersing, persoonlijke effectiviteit en andere onderwerpen waarbij intermenselijke contacten centraal staan. Daarnaast voert hij projecten uit binnen gezondheidszorginstellingen, onderwijs en overheidsorganisaties in binnen- en buitenland.


C. Nusselder
Voorzitter
Prof. dr. Berno van Meijel
Bestuurslid


Berno van Meijel (1960) is verpleegkundige en sociaal wetenschapper. Hij werkte als verpleegkundige in diverse settings van de gezondheidszorg. Verder was hij werkzaam als stafmedewerker bij het UMC-Utrecht, docent bij de Hogeschool van Amsterdam en onderzoeker bij het Trimbos-instituut. Na zijn promotie in 2003 werd hij aangesteld als lector GGZ-verpleegkunde bij de Hogeschool Inholland. Per 1 oktober is hij naast zijn functie als lector tevens als bijzonder hoogleraar GGZ-verpleegkunde werkzaam bij de Hogeschool Inholland, het VU Medisch Centtrum en de Parnassia Groep.

Zie verder www.ggzverpleegkunde.nl.


B. van Meijel
Bestuurslid


Fred Koops
Adviseur


Fred Koops (1948) maakte na zijn opleiding tot verpleegkundige een traditionele carrière door in het management van een psychiatrisch ziekenhuis. Vervolgens was hij werkzaam als coördinator van een Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis (PAAZ). Daarna maakte hij de overstap naar het Academisch Ziekenhuis Utrecht (het huidige UMC-Utrecht), waar hij zeven jaar werkte als manager bedrijfsvoering en zorg. Na het behalen van de titel Master of Health Administration (MHA) aan Tias-Nimbas Business School (Tilburg University) stapte hij over naar de grotere perifere ziekenhuizen waar hij eveneens werkte als manager bedrijfsvoering en zorg.
In 2000 voltooide hij zijn opleidingen aan het instituut Lemniscaat (in samenwerking met de Universiteit van Jönköping te Zweden) met het behalen van de MBA titel Master of Strategic Management.
In 2003 reorganiseerde hij als interim directeur de Rutger Nisso Groep. Na functies in topklinische ziekenhuizen als cluster-en divisiemanager was hij tot medio 2010 Algemeen Directeur van het SymforaMeander Centrum voor Psychiatrie in Amersfoort.
Hij was oprichter en voorzitter van Stichting Sympopna Van 1992 tot mei 2012 en blijft als adviseur het bestuur ondersteunen.

Thans is hij adviseur van Stichting Sympopna en medebestuurder van de European Assertive Outreach Foundation (EAOF). Daarnaast is hij werkzaam als interim manager.


F.Koops
MBA
Adviseur
Oud Voorzitter
Medewerkers Stichting Sympopna

Medewerkers
  Stichting Sympopna informatie: info@sympopna.nl

  Postbus 14109
  3508 SE Utrecht
Powered & Design by
XSOnline.nl
 
XSOnline webdesign & Internet solutions  
Email info@xsonline.nl